NOU LLIBRE: Salvem l’Evo!

octubre 5, 2021
Fas sis anys! amb Bitmax&co

La cinquena entrega de Bitmax&co arriba amb una cançó d’aniversari!

Salvem l’Evo! és el títol de la nova aventura creada pels autors Jaume Copons i Liliana Fortuny i el cinquè número de la sèrie Bitmax&co.

Un camió accidentat ha alterat la pau del Bosc Blau. L’Evo s’ha posat malalt i, per això, en Bitmax, en Wagner i la Mus busquen algun remei: el porten a la ciutat perquè es curi. Però…, serà capaç l’Evo de viure aquesta aventura sense embolicar la troca?

¡Salvemos a Evo!

Qui és l’Evo?

En el nou número de la sèrie tindrem l’oportunitat de conèixer una mica més l’Evo. Es tracta d’un personatge irritant, que no es vol deixar ajudar mai…, però aquest cop la col·laboració de tots els habitants del Bosc Blau és fonamental perquè es pugui recuperar de la intoxicació per contaminació que ha patit (ai, aquests humans!). En Bitmax, que és el robot ajudador, ho té claríssim: cal ajudar l’Evo!

Salvem l'Evo!

 

 

 

 

 

 

 

Els habitants del Bosc Blau estan molt amoïnats per l’Evo i es bolquen a ajudar-lo; volen tornar a portar els seus amics al bosc, però…, enmig de tantes peripècies, s’han oblidat d’una data important per a un dels animals… Pobre Garfunkel!

 

 

 

Avui fas anys!

El llibre Salvem l’Evo! inclou una cançó que diu el següent: “Cada dia és important, però avui és especial”. I és que el dia de l’aniversari és una data molt especial per a tothom. Si feu sis anys, aquest és el vostre llibre! Quan tenim sis anys, aprenem moltes coses, i una d’aquestes coses és llegir pel nostre compte (d’això també en parlen al segon número d’El diari del bosc blau, demaneu-lo a la llibreria!). I això és meravellós perquè, quan llegim, ens ho passem molt bé i, alhora, aprenem encara més coses!

 

Podeu seguir totes les novetats de la sèrie a les xarxes—Facebook, Instagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.