global-container-bg-sq Created with Sketch.

El concurs de la sèrie de novel·les gràfiques Bitmax&Co

Feu una jardinera original amb materials reutilitzats.

Cada dia, tones i tones d’objectes omplen d’escombraries el nostre planeta. Per això, cada cop és més important reciclar o donar una segona vida als objectes, que potser es podran arreglar o bé transformar-se en alguna altra cosa útil. D’aquesta manera, en reduïm el consum i evitem que acabin als abocadors. Avui ens proposem millorar el nostre pati! Podrem gaudir d’un espai més verd si construïm jardineres amb objectes que encara ens poden ser útils.

Com hi podeu participar?

1. Registreu-vos al formulari d’aquí al costat. Rebreu la confirmació del registre al vostre correu electrònic. Mireu també la safata d’spam!

2. Construïu una jardinera original amb materials reutilitzats.

3. Feu una fotografia de la jardinera i envieu-la al correu bitmaxandco@combeleditorial.com abans del 13 de maig de 2022.

Què necessiteu?

Utilitzeu objectes que ja no necessiteu o material de reciclatge. Podeu fer servir qualsevol objecte que pugui contenir plantes: ampolles de plàstic, envasos de llet, pneumàtics en desús… i fins i tot unes antigues botes d’aigua!

Desplegueu la vostra creativitat!

Amb l’ajuda de pintura de colors ben cridaners i d’altres elements decoratius, heu d’aconseguir que el vostre objecte sembli nou.

bitmax repte

Recordeu què diuen en bitmax i els seus amics: cal ser respectuosos amb el nostre entorn!

Sabíeu que, si planteu espècies amb flor, atrauran insectes pol·linitzadors i ocells, i d’aquesta manera augmentarà la biodiversitat del pati?