global-container-bg-sq Created with Sketch.

El concurs de la sèrie de novel·les gràfiques Bitmax&Co

Creeu una guia d’arbres d’una manera sostenible i creativa.

La biodiversitat és la diversitat d’espècies animals i vegetals que viuen en un lloc determinat. Els arbres poden ser molt diferents entre ells, ja que presenten unes fulles, unes flors, una escorça o uns fruits particulars. us heu aturat mai a observar com són els arbres que hi ha al voltant de l’escola?

Us proposem que feu una petita excursió per l’entorn i que elaboreu una breu fitxa dels arbres que hi trobeu. Després, ajuntareu totes les fitxes per crear la vostra guia d’arbres!

bitmaxreto

Com hi podeu participar?

1. Registreu-vos al formulari d’aquí al costat. Rebreu la confirmació del registre al vostre correu electrònic. Mireu també la safata d’spam!

2. Creeu una guia d’arbres d’una manera sostenible i creativa.

3. Feu una fotografia de la guia d’arbres i envieu-la al correu bitmaxandco@combeleditorial.com abans del 12 de maig de 2023.

Què necessiteu?

Treballeu en equip! Quan ajunteu les fitxes per construir la guia, aprofiteu cartró o cartolina gruixuda de paper reciclat, cordill o fil gruixut…

Les tisores, la cinta mètrica i la màuina de fer forats us ajudaran!

És hora de crear!

Cada espècie d’arbre que identifiqueu tindrà la seva fitxa corresponent.

bitmax repte

Recordeu què diuen en bitmax i els seus amics: cal ser respectuosos amb el nostre entorn!

Sabíeu que un fruit comestible és aquell que es pot menjar sense haver estat processat prèviament? En són exemples un pinyó o una cirera!