Propostes per a un estiu robòticament divertit!

juny 29, 2022
joc bitmax

L’estiu és l’estació de l’any més calorosa i també la que té els dies més llargs. Comença el 21 de juny i no ens n’acomiadem fins al 23 de setembre: això vol dir hores i hores per passar-nos-ho bé!

En Bitmax i els habitants del Bosc Blau saben molt bé que, per no avorrir-se durant les llargues hores d’estiu, s’han de fer activitats de de tota mena i que agradin als uns i als altres! És per això que al Bosc Blau tenim propostes per a tots els gustos!

Activitats per gaudir a la natura!

Passem una estona amb amics? Organitzem una festa d’estiu!

la festa de l'Areta

Com no podia ser d’una altra manera, el llibre  La festa de l’Areta comença amb la preparació d’una festa de fades, i l’Areta n’és l’amfitriona. Si el llegiu, descobrireu tots els detalls que calen perquè la festa sigui un èxit:

  • Guarnir l’espai amb garlandes de colors i llums.
  • Pensar activitats com ara fer curses de sacs, o jugar a fet i amagar i a llançar pedres al riu.
  • Oferir un bon dinar de germanor, amb molta fruita i galetes arrugades.

També cal preparar una bona cloenda de la trobada! Si us passa pel cap d’organitzar un concurs de talents, llegiu abans Garfunkel en directe!, la darrera aventura de la sèrie, no fos cas que acabéssim tots barallats! Sort d’en Bitmax!

Passem una estona creativa? Fem manualitats al jardí!

En Bitmax, la Mus i en Wagner tenen molta cura del Bosc Blau i és per això que us proposen el Bitmaxrepte: es tracta de construir, amb materials reciclats o reutilitzats, una menjadora per a ocells. Us hi animeu?

Aquí us expliquem tot el que cal saber per fabricar la millor menjadora per a ocells! Personalitzeu-la i procureu que sigui ben original!

Activitats per gaudir a casa: els jocs d’en Bitmax!

joc bitmax

Passar estona a casa també pot ser divertit, i sobretot si un dia plou o fa fresca! Preneu nota de les propostes que us fem: teniu jocs i riures assegurats!

El Bitmax Puzzle Game

En Bitmax i els seus amics es passen la vida jugant. Fan puzles, jocs cooperatius i competitius… I sabeu on podeu trobar tots aquests passatemps? En el Bitmax Puzzle Game! El joc del Bitmax és un joc que n’inclou quatre més i que està pensat per a nens i nenes de quatre a vuit anys. Presenta diferents nivells de dificultat, de manera que teniu entreteniment per a estona.

Els Bitmaxjocs

Estreneu el quadern d’activitats i jocs més robòtic i divertit: el Bitmaxjocs! Hi trobareu trencaclosques, laberints, mots encreuats i altres reptes. Us ho passareu molt bé amb el joc del Bitmax!

Els Bitmaxinteractius

I, si el que us ve de gust és passar una estona davant de l’ordinador, podeu jugar als Bitmaxinteractius! Descobriu una nova dimensió lúdica de la sèrie!

joc Bitmax

 

Compartiu les vostres aventures robòticament divertides a les xarxes amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Ens trobareu a Facebook, Instagram i Twitter.