Per continuar jugant, arriba el BITMAX PUZZLE GAME!

novembre 4, 2021
Bitmax Puzzle Game

 

Ja sabeu què diuen els habitants del Bosc Blau: “llegeix, juga i sigues feliç!” i és que a Bitmax i els seus amics els encanta jugar! Ells són els protagonistes de BITMAX PUZZLE GAME, que és un joc de quatre jocs

pensat per a nens i nenes de quatre a vuit anys; hi ha diferents nivells de dificultat , així que teniu entreteniment per estona.

Passatemps al Bosc Blau

El joc comença a partir d’un trencaclosques, que són la passió del petit llobató, i el puzzle recrea una escena lúdica al Bosc Blau. Quan el munteu, veureu com s’entretenen la colla d’en Bitmax! En Diògenes i en Galileu juguen a cartes en un racó mentre que en Faraday fa saltar pedres sobre l’aigua.

Jugar o guanyar?

I és que jugar ens distreu, i ens passem bé si ho compartim amb els amics i les amigues. A més, tot jugant podem exercitar i posar a prova la memòria i altres habilitats i valors, i també deixar volar la imaginació.

A vegades ens agrada jugar i guanyar, com els passa a en Bitmax i el Superporc. Si també sou competitius i competitives, us recomanem El Buscador. Partint del trencaclosques cap per avall, cada jugador ha de localitzar dos dels personatges del Bosc Blau. Guanya qui els troba i els situa abans en la posició que els correspon al pòster. Sembla fàcil, però no ho és tant.

Som un equip!

En Wagner i la Mus són dels animals del Bosc Blau que prefereixen la feina d’equip i juguen de manera cooperativa (si heu llegit Salvem l’Evo! ja sabeu què vol dir cooperar). Ells triarien  jugar a L’Ajudador: el joc comença amb les fitxes del trencaclosques cap per avall i cal tenir memòria! Heu d’anar girant fitxes i provar de col·locar-les al seu lloc. En el joc d’El Personatge haureu de trobar el personatge escollit, i situar-lo al lloc que li correspon (seguint la imatge del pòster) amb els mínims moviments possibles i sense girar massa fitxes. Atenció, que en aquesta versió del Bitmax Puzzle Game hi ha punts en joc! En tots dos casos podeu jugar-hi sols, però fer-ho en companyia és una mica més divertit.

 

Podeu seguir totes les novetats de la sèrie a les xarxes —FacebookInstagramTwitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.