Nou llibre: Tens por, Iverson?

setembre 18, 2023
tens por iverson

Esteu tots convidats a la festa anual de disfresses del Bosc Blau! Si hi voleu venir, endinseu-vos en la nova aventura de la sèrie Bitmax&Co: Tens por, Iverson?

Aquest any el tema de la festa és la por i tots els habitants del Bosc Blau trien disfresses ben aterridores: de zombis, de vampirs, de fantasmes, de mòmies, de trols i de tota mena de criatures esgarrifoses!

Mentre enllesteixen els darrers detalls de les disfresses, en Bitmax s’adona que hi ha algú que no es disfressa: l’Iverson. I el motiu és ben estrany: no hi ha res que li faci por. Com és possible que un ogre no sàpiga què és la por?

En Bitmax, la Mus i en Wagner intenten ajudar el seu amic i trobar alguna cosa que l’espanti, però no hi ha res que funcioni, fins que l’Evo decideix intervenir-hi… Haureu de llegir Tens por, Iverson? per saber com acaba aquesta terrorífica història!

tens por iverson

Poc o molt, tothom té por d’alguna cosa!

La tortuga Baba, que és molt sàvia, va explicar als habitants del Bosc Blau que, poc o molt, tothom té por d’alguna cosa i que, en realitat, la pot ser molt útil. Per exemple, si intuïm que ens trobem en perill, la por fa que ens amaguem! De seguida, tots els habitants del Bosc Blau van explicar què els feia por:

  • A la Frida li fa por la foscor.
  • Al Diògenes i al Galileu els fa por no trobar aglans.
  • Al Dante li fa por que el trepitgin.
  • Al Rufus li fan por els llamps.
  • A l’Areta li fa por fer màgia.
  • A la Faraday li fa por en Wagner quan s’enfada.

La nova aventura de la sèrie Bitmax&Co, Tens por, Iverson?, ens dona una oportunitat per parlar de la por d’una forma divertida i festiva. I vosaltres, de què teniu por?

tens por iverson

Podeu seguir les aventures d’en Bitmax, la Mus i en Wagner a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Seguiu-nos a FacebookInstagram i Twitter.