Propòsits per a l’any nou: superabraçades per a tothom!

gener 13, 2023

És tradició començar l’any fent-nos bons propòsits! Per exemple, és important ser bona persona i esforçar-se en ser-ho cada dia una mica més. Segur que en Bitmax i els habitants del Bosc Blau ja tenen també els seus propòsits per a l’any nou que encetem, el 2023.

Un propòsit una mica esbojarrat podria ser convertir-se en un superheroi per poder tenir superpoders que ens permetessin ajudar la gent. Com ho veieu?

Si heu llegit el segon llibre de la sèrie Bitmax&Co, ja sabeu que els grans poders comporten també una gran responsabilitat —i molta habilitat!—, i potser són els petits propòsits els que acaben tirant endavant i s’acompleixen!

Superporc

 

Coneixeu la història d’en Superporc?

En Superporc vivia a la ciutat i, de petit, no parava de llegir històries de superherois, com Batman, Spiderman o Superman. I volia ser com ells! Va créixer i, quan ja era gran, va acabar treballant en un banc, però no era feliç, de manera que va decidir abandonar-ho tot i anar-se’n a viure al Bosc Blau, on podria ser realment qui volia ser: un superheroi!

El petit problema que en Superporc no havia previst era que no en tenia cap, de superpoder, i, sempre que intentava fer alguna gran acció, acabava posant en perill els habitants del Bosc Blau i també es posava en perill ell mateix. Si hi afegim les trapelleries de l’Evo, ja us podeu imaginar que tot podria acabar sent un gran desastre, si no fos per en Bitmax.

 

superporc

Poders que en Superporc no tenia:

supervista

supervelocitat

superforça

supersalt

supernatació

supervol

 

Quan ja sembla que tot està perdut i que en Superporc assumeix que no té cap superpoder, gràcies a l’ajuda d’en Bitmax, descobreixen que sí que en té un: el de fer superabraçades que fan que totes les persones que les reben se sentin superbé! En paraules dels habitants del Bosc Blau, són abraçades espectaculars, capaces de carregar-nos d’energia, reconfortants, relaxants, que fan que ens sentim estimats… En definitiva, unes abraçades fabuloses!

Quin superpoder més bonic, oi? Què us sembla si, com a propòsit per al 2023, ens convertim tots en els superherois de les superabraçades, com en Superporc?

Siguem superherois de les superabraçades! 

Fem del món un lloc millor!

superporc

Podeu seguir totes les novetats del nous llibres de Bitmax a les nostres xarxes socials —FacebookInstagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.