Llegeix, juga i sigues feliç amb el quadern d’estiu d’en Bitmax!

juliol 17, 2023

Llegir els llibres de la sèrie Bitmax&Co està molt bé, però jugar també és molt important! Si aquest estiu t’ho vols passar bé fent activitats… Bitmaxjocs és el quadern infantil adequat!

Amb l’enginy dels autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny, et proposem una tria de jocs d’entreteniment que estimulen la creativitat, la lògica, el joc i… la diversió!

Què necessitaràs per entrar en aquest món de diversió?

  • Llapis
  • Goma d’esborrar
  • Maquineta
  • Colors
  • I ganes de passar-t’ho bé!

Què hi trobaràs en el quadern infantil Bitmaxjocs?

Trencaclosques, laberints, mots encreuats i altres reptes que estimulen la percepció visual i espacial, i que fomenten la creativitat i el pensament lògic. I tot això… mentre et diverteixes!

I una bona sorpresa!

El quadern infantil Bitmaxjocs inclou un escenari del Bosc Blau i tots els personatges de la sèrie Bitmax&Co encunyats, perquè puguis recrear totes les vivències i les aventures dels llibres, però, sobretot, perquè deixis volar la imaginació!

Un parell de consells per a aquest estiu!

Si vas al bosc a l’estiu, no hi facis foc!

Per celebrar el final del concurs de talents i anunciar-ne els guanyadors, en el títol Garfunkel en directe!, l’Evo va preparar uns focs artificials molt espectaculars i que a tots els habitants del Bosc Blau els van semblar molt bonics, però, de cop i volta, un coet va provocar un incendi! Sort d’en Bitmax! Si vols saber com apaguen el foc els habitants del Bosc Blau, hauràs de llegir el llibre o jugar als Bitmaxinteractius!

 

quadern infantil

Si et visiten els amics i la família, recorda el lema: pau i convivència!

A l’estiu passem molt de temps amb la família i els amics i, de vegades, això pot fer que hi hagi malentesos. Si has llegit Les cosines de la Mus ja deus saber de què va aquest consell…! Amb la visita de les cosines de la Mus —l’Elsa, l’Umma i la Telma—, el Bosc Blau viu un autèntic trasbals! En Bitmax i la resta d’habitants del Bosc Blau els expliquen quins són els principis que cal complir per poder conviure d’una manera pacífica i feliç. Si els vols conèixer, els pots llegir aquí!

 

Aquest estiu, no te n’oblidis: llegeix, juga i sigues feliç!

Podeu seguir les aventures d’en Bitmax, la Mus i en Wagner a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Seguiu-nos a FacebookInstagram i Twitter.