NOU LLIBRE. On és en Ravel?

maig 19, 2023

Estem d’enhorabona! La sèrie de novel·la gràfica per a primers lectors creada per Jaume Copons i Liliana Fortuny ja té un nou títol: Bitmax&Co 10. On és en Ravel?

On és en RavelAquesta desena aventura és, sobretot, un al·legat a favor de l’amistat. Voleu saber per què?

Resulta que el talp Ravel ha desaparegut! Després de buscar-lo pertot arreu, en Bitmax i els seus amics descobreixen que, com que no s’hi veu gaire, en Ravel ha caigut per un forat, i no dubten ni un instant a fer el que calgui per salvar-lo! En Bitmax forma un grup de rescat amb la gent del Bosc Blau, però no serà una tasca gens fàcil!

Amb els embuts no s’hi juga!

En caure al forat, en Ravel ha perdut la memòria i ha conegut l’exèrcit dels embuts. Es tracta d’uns éssers una mica estranys —porten un embut al cap!— i fan una cosa encara més estranya…: proclamen en Ravel rei dels embuts!

Els habitants del Bosc Blau estan convençuts que els embuts no existeixen, que són una llegenda, però quan toquen les tres de la matinada s’adonen que són ben reals!

On és en Ravel

A la biblioteca, hi troben la solució!

Per poder trobar una solució i ajudar en Ravel a tornar al Bosc Blau, en Bitmax, en Wagner i la Mus necessiten saber més coses sobre aquest peculiar exèrcit!

Per això, visiten la biblioteca de l’Iverson i, en El llibre de les llegendes del Bosc, hi troben la informació que necessiten: com són els embuts, com vesteixen, de què tenen por i quins són els seus costums!

Gràcies a aquestes pistes, aconseguiran trobar la solució!

Endiseu-vos a l’aventura Bitmax&Co 10. On és en Ravel? i descobriu que l’amistat mou muntanyes!

I, per celebrar-ho, canteu i balleu amb tots els habitants del Bosc Blau: engegueu els altaveus i escolteu la llista de reproducció amb la música de Bitmax&Co!

Trobareu en Bitmax, en Wagner, la Mus i els autors de la sèrie a les xarxes socials!

Si voleu estar al dia de totes les novetats i les activitats relacionades amb els autors de Bitmax&Co, podeu seguir el compte @bit.max.co a Instagram.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Bitmax & Co. (@bit.max.co)