NOU LLIBRE: La festa de l’Areta

febrer 15, 2022
La festa de l'Areta

Al Bosc Blau preparen una festa de fades i l’Areta n’és l’amfitriona. Així comença La festa de l’Areta, la nova aventura de la sèrie Bitmax&Co, de Jaume Copons i Liliana Fortuny.

Una vegada a l’any, la Germandat de les Fades Boscanes organitza una trobada molt especial per celebrar el Dia de les Fades. Com que l’Areta no pot encarregar-se de l’organització tota sola i tampoc no ho pot preparar tot d’un dia per a l’altre, ha demanat la col·laboració dels seus amics. Muntar la festa de l’Areta serà una feina d’equip i contra rellotge.

Com es munta una festa?

La festa de l'Areta. Bitmax&co

Es tracta de pensar en tots els detalls perquè la festa sigui un èxit. Això implica guarnir l’espai, fer un aperitiu de benvinguda, pensar jocs, servir un bon dinar de germanor i preparar una bona clausura de la trobada.

En Hamlet, en Bovary, en Diògenes i en Galileu són els responsables de la decoració. Ompliran el Bosc blau de garlandes de colors i llums per rebre les amigues de l’Areta.

En Rufus, l’Iverson, en Boris i en Kafka preparen el pica-pica i serveixen fruita, blat de moro, bolets i galetes arrugades. Les galetes arrugades són l’especialitat d’en Lluís, un pastisser que no sap fer neules però que s’ha inventat una recepta la mar de reeixida!

A la festa també hi ha jocs dinamitzats per en Faraday, el Superporc, en Garfunkel i en Deniro. Fan curses de sacs, juguen a fet i amagar i a llançar pedres al riu. A les fades els encanta jugar i no es cansen mai!

La festa de l'Areta

 

Has vist mai una fada?

La festa de l'Areta. Bitmax&Co

L’Areta i les seves amigues són divertides i simpàtiques, col·laboradores i participatives, i els agrada passar-s’ho bé. La majoria de les fades saben fer màgia, però l’Areta no és gaire hàbil amb els encanteris i prefereix ser “normal”. L’Evo i en Bitmax l’ajudaran a fer un truc memorable per acomiadar la festa de fades!

Podeu seguir totes les novetats de la sèrie a les xarxes —FacebookInstagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.