Estrenem l’espai pedagògic!

març 19, 2021
monstres

Amb la ferma voluntat d’entusiasmar els nens i les nenes amb la lectura per mitjà del joc, la reflexió i la conversa, estrenem el nou espai pedagògic de «Bitmax&Co» amb una guia de lectura, jocs interactius i molt més!

Visita el nou espai pedagògic: aquí

Amb els llibres i els materials de «Bitmax&Co», els nens i les nenes descobriran que llegir és divertit i emocionant, i també comprovaran que per mitjà de la lectura es pot viatjar a un món de fantasia. A més, podran compartir tots aquests recursos amb els seus amics i amigues.

En Bitmax, la Mus i en Wagner, els protagonistes de la sèrie, ens ensenyen que ajudar els altres és una gran aventura. La convivència, l’amistat, l’empatia, la solidaritat, la diversitat, la resolució de conflictes i el respecte pels altres i per l’entorn són valors molt presents en totes les aventures de la col·lecció «Bitmax&Co». Tots aquests valors es poden treballar amb els recursos del nou espai pedagògic i les guies de lectura:

Les Bitmaxpropostes:

10 propostes per conèixer el Bosc Blau i per gaudir de la lectura

monstres

Els jocs interactius:

Per a cadascun dels llibres, proposem 4 jocs interactius, una nova dimensió lúdica de la sèrie.

Les guies de lectura:

Per a cadascun dels llibres, presentem una guia de lectura amb activitats per fer:

  • Abans de llegir
  • Mentre llegim
  • Després de llegir

monstres

 

En aquesta nova secció, docents, famílies, bibliotecaris i llibreters hi trobaran recursos amb els quals podran contribuir a millorar l’hàbit lector i l’experiència literària, així com aprofundir en el contingut de la sèrie «Bitmax&Co».

«Bitmax&Co» és la nova sèrie de novel·les gràfiques adreçada a primers lectors. Ha estat creada per Jaume Copons i Liliana Fortuny, es va estrenar el setembre de 2020 i ja compta amb quatre títols: El robot del bosc, Superporc, El drac d’or i Paolo, el gos pastor.

Gaudiu de la lectura i expliqueu-nos què us ha semblat fent servir l’etiqueta #Bitmaxandco a les xarxes socials. Ens trobareu a Facebook, Instagram i Twitter.