El tercer Bitmaxrepte ja té guanyador i finalistes!

maig 30, 2023

Un dels pilars sobre els quals es basa la sèrie Bitmax&Co, de Jaume Copons i Liliana Fortuny, és la sostenibilitat i la cura de l’entorn: els habitants del Bosc Blau estimen molt la natura i és habitual que ens expliquin detalls i anècdotes d’aquest bosc tan meravellós, que pot passar per molts colors: del verd al groc i al taronja, fins arribar al blau, gràcies a la llum de la Lluna.

Que n’és d’important conèixer la natura que ens envolta!

És per això que, en aquesta edició, us vam proposar que féssiu una excursió per l’entorn de la vostra escola i que elaboréssiu una breu fitxa dels arbres que hi trobéssiu per ajuntar-les i poder elaborar-ne una guia. Els resultats han estat brillants! Totes les escoles han enviat unes guies tan fantàstiques que ens han fet venir ganes de viatjar i conèixer els arbres i els boscos de tot el territori!

Mireu les propostes guanyadores:

Proposta de l’escola guanyadora

COLEGIO LAS COLINAS. EL REAL DE GANDIA. VALENCIA

guia arbres i arbustos

 

Propostes de les escoles finalistes

guia arbres i arbustos

 

La guia d’arbres i arbutos de CPR Sagrado Corazón de Jesús. Pontevedra.

guia arbres i arbustos

 

La guia d’arbres i arbustos de CEIP Santuario. Córdoba.

La guia d’arbres i arbustos de CEIP Los ángeles Caminomorisco. Cáceres.

 

Els guanyadors i els finalistes amb els seus premis

 

 

Aquí podeu veure una mostra de les guies d’arbres que ens heu enviat: Galeria d’imatges de les guies d’arbres

El Bitmaxrepte ja ha esdevingut un concurs de referència a les aules, de manera que pareu atenció a la web de Bitmax&Co, perquè ja estem preparant la quarta edició del Bitmaxrepte. L’anunciarem al setembre!

Podeu seguir les aventures d’en Bitmax, la Mus i en Wagner a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Seguiu-nos a Facebook, Instagram i Twitter.