Nou llibre: Garfunkel, en directe!

abril 13, 2022

Garfukel, en directe!: ja és aquí l’aventura número 7 de Bitmax&Co, la sèrie de novel·les gràfiques de Jaume Copons i Liliana Fortuny, pensada especialment per a nens i nenes que s’inicien en la lectura.

En els títols anteriors ja hem pogut conèixer alguns dels personatges d’aquestes històries, com en Bitmax, en Superporc, en Rufus, en Paolo, l’Evo, l’Areta… I ara és el torn d’en Garfunkel!

Bitmax libros

Garfunkel, l’ànec del Bosc Blau!

En Garfunkel és un ànec hipocondríac i té la sensació permanent que qualsevol cosa pot representar un perill per a la salut. Sempre demana consell a en Bitmax per saber si el mal que té és preocupant o no. Sort del robot ajudador, que el tranquil·litza!

Garfunkel, en directe!

Aquesta aventura, però, comença amb en Garfunkel ben sa i gens amoïnat per la salut: ha trobat un televisor antic i, amb l’ajuda de l’Evo, aconsegueix fer-lo funcionar. En Garfunkel queda tan enlluernat pels concursos de talents que veu a la televisió que decideix organitzar-ne un, també amb l’ajuda de l’Evo…, i això ja sabem que és un desastre assegurat!

 

 

Tothom a punt per al concurs «Garfunkel, en directe!»

Un càsting, dos jutges, vuit participants, tres finalistes i una gran final… amb focs artificials.

Tots els habitants del Bosc Blau volen participar al concurs i demostrar les seves habilitats, de manera que s’hi inscriuen i exhibeixen dalt de l’escenari tot el que saben fer. Però unes normes una mica injustes i alguns comentaris dels dos membres del jurat —en Garfunkel i l’Evo— fan aflorar sentiments de frustració i una competitivitat negativa entre els habitants del Bosc Blau. Els espectadors es comencen a preguntar què es considera un talent i per què un participant és millor que un altre, o si realment hi ha algú que sigui millor que els altres.

A banda del malestar entre els habitants del Bosc Blau, a la gran final amb focs artificials tindrem un bon ensurt!

Sort en tenim d’en Bitmax, el robot ajudador, i d’en Wagner i la Mus, que retornaran la pau al Bosc Blau!

Podeu seguir totes les novetats de la sèrie a les xarxes —FacebookInstagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.