Dos nous llibres de la sèrie «Bitmax&Co»!

febrer 18, 2021
El drac d'or

Tenim un doble motiu d’alegria! Seieu si no voleu caure de cul a terra! Ja podeu trobar a les llibreries els dos nous llibres de la col·lecció «Bitmax&Co»El drac d’or  i Paolo, el gos pastor. Pareu atenció, que us ho expliquem tot!

El drac d’or

El drac d'or

A la tercera aventura de la sèrie, de bon matí, en Bitmax prepara unes creps per esmorzar tots plegats…, però tanta dolçor i felicitat no podien durar gaire! En Hamlet ha vist com uns caçadors arribaven al Bosc Blau, a la recerca del drac d’or, i s’afanya a explicar-ho a la Mus, en Wagner i en Bitmax.

 

En Rufus

Ja sabeu qui és en Rufus? Doncs sí, ho heu encertat! És un drac! Però no és el drac d’or!

Per si de cas…, en Bitmax i els habitants del Bosc Blau s’empesquen un pla per protegir-lo i, així, evitar que els caçadors el confongin i el vulguin caçar! Però no compten pas amb la presència de l’Evo…

El drac d'or

 

La llegenda del drac d’or

El drac d'or

La Mus diu que el drac d’or és una llegenda. Les llegendes són narracions populars que han arribat fins als nostres dies sobretot de forma oral, i que barregen fets reals i fets imaginaris. A més de fer volar la imaginació, ens ajuden a explicar costums i tradicions, i també ens fan reflexionar sobre els nostres comportaments.

Quin habitant del Bosc Blau penseu que ens pot explicar la llegenda del drac d’or?

La sàvia Baba!

 

Paolo, el gos pastor

La sàvia Baba també ajudarà els habitants del Bosc Blau en la quarta aventura de la sèrie: Paolo, el gos pastor.

En Paolo ha treballat en una feina molt dura: ha estat gos pastor tota la vida, però, ara que es jubila, es vol establir al Bosc Blau. Ser pastor vol dir estar sempre a l’aguait i posar ordre! Això és el que intentarà fer ja des del primer moment d’arribar-hi. Però…, cal posar tant ordre al Bosc Blau?

No us expliquem res més sobre els dos nous llibres de la sèrie «Bitmax&Co»! Correu a la llibreria a buscar-los per saber com acaben!

I tenim una notícia més per celebrar!

Les dues primeres aventures de la col·lecció «Bitmax&Co», El robot del bosc i Superporc, ben aviat es podran llegir en altres llengües, com l’anglès, el polonès, el portuguès, el neerlandès i el xinès simplificat!

Gaudiu de la lectura i expliqueu-nos què us han semblat les noves històries fent servir l’etiqueta #Bitmaxandco a les xarxes socials. Ens trobareu a Facebook, Instagram i Twitter.