Anunciem els guanyadors del Bitmaxrepte

juny 3, 2021

Combel Editorial

El passat 19 de maig va vèncer el termini per participar en la primera edició del Bitmaxrepte, el concurs escolar de la sèrie de novel·les gràfiques per a primers lectors «Bitmax&Co», organitzat per Combel Editorial.

Aquesta col·lecció, creada per Jaume Copons i Liliana Fortuny, es va estrenar el setembre del 2020 i ja se n’han publicat de quatre títols: El robot del bosc, Superporc, El drac d’or i Paolo, el gos pastor. Tots els llibres de la sèrie aporten un consell per aconseguir fer un món millor.

A partir d’aquesta idea, els autors van pensar que ajudar els ocells podria ser un bon repte i… dit i fet: vam proposar a totes les escoles que s’apuntessin al repte de construir una menjadora d’ocells amb materials reciclats i reutilitzats, i que ens enviessin les fotografies de les seves creacions.

El resultat ha estat espectacular!

Hem rebut més de 580 propostes de menjadores d’ocells! I totes eren la mar de divertides i enginyoses!

De ben segur que els ocells de l’entorn d’aquestes escoles deuen estar molt agraïts per la vostra ajuda!

El moment del sorteig va ser molt emocionant!

Proposta de l’escola guanyadora:

Cumbres School, Moncada, Valencia

 

Propostes de les escoles finalistes

Col·legi la Presentació, Reus, Tarragona

Colegio Juan Pablo II, Parla, Madrid

CEIP Horta Major, Vilamarxant, Valencia

 

Els autors de la sèrie «Bitmax&Co» i tota la gent de l’editorial us agraïm a tots els docents la confiança que ens heu fet. Estigueu atents a la web de «Bitmax&Co», perquè ja treballem en la segona edició del Bitmaxrepte. L’anunciarem al setembre!

Pots seguir les aventures de «Bitmax&Co», de Combel Editorial, a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Segueix-nos a FacebookInstagram i Twitter.