Prepareu-vos per llegir, jugar i ser feliços aquest estiu amb «Bitmax&Co»!

juliol 15, 2021
combel editorial bitmax

Ja ha arribat l’estiu i ens ho volem passar bé! I vosaltres? En Bitmax, la Mus i en Wagner us tenen preparades tres propostes divertidíssimes per llegir, jugar i ser feliços aquest estiu! Pareu atenció!

Els Bitmaxjocs, un quadern ple de jocs d’entreteniment!

En aquest quadern de jocs de Combel Editorial, a més dels tradicionals trencaclosques, laberints i mots encreuats, en Bitmax també us proposa tot un seguit d’altres reptes ben divertits i originals! Amb tots aquests jocs es pretén estimular la percepció visual i espacial, així com fomentar la creativitat i el pensament lògic.

A més, el quadern inclou un escenari del Bosc Blau i tots els personatges de la sèrie «Bitmax&Co» encunyats, perquè pugueu recrear totes les vivències i les aventures dels llibres.

 

Deixeu volar la imaginació!

 

Activitats multimèdia ben divertides: els Bitmaxinteractius

A l’Espai pedagògic, hi trobareu els Bitmaxinteractius, que són activitats multimèdia basades en els llibres de la sèrie «Bitmax&Co» i relacionades amb l’argument dels llibres i amb els personatges del Bosc Blau, i que conviden a la reflexió sobre la cura del medi ambient.

Si ja heu llegit els quatre llibres de la sèrie, tots els Bitmaxinteractius us resultaran fàcils i divertits! Gaudiu d’aquesta nova dimensió lúdica de la sèrie i recordeu que hi podeu jugar tantes vegades com vulgueu!

 

Canteu la cançó «Bitmax, el robot del bosc» en karaoke!

Sabeu que la sèrie té una cançó pròpia? Si encara no la coneixeu, la trobareu aquí!

Aquest estiu teniu una missió molt important: heu d’aconseguir que tots els vostres veïns i veïnes coneguin en Bitmax, el robot del bosc! És per això que us demanem que ompliu bé els pulmons i que canteu ben alt la cançó de la sèrie!

Us ajudem: escolteu la cançó diverses vegades per agafar-ne el ritme, memoritzeu-ne la lletra i… endavant amb el karaoke!

BITMAX, EL ROBOT DEL BOSC
És un robot i viu en un bosc
amb una rata i un gran os.
Ha trobat un lloc al món. És amic de tothom.
Tot el que vol per a ell, és el que vol per a tu.
És en Bitmax, el robot del bosc.
Bitmax, el robot del bosc.
Bitmax, el robot del bosc.
Viu al Bosc Blau i és feliç.
Passa la vida entre amics.
Si troba a faltar algú, que sàpigues que ets tu!
Si vols venir al Bosc Blau, només l’has de cridar…
És en Bitmax, el robot del bosc.
Bitmax, el robot del bosc.
Bitmax, el robot del bosc.
Bitmax,
Bitmax,
Bitmax,
el robot del bosc.

I recordeu que a les xarxes socials podeu compartir fotos amb els llibres i els vídeos de la cançó! No us oblideu de fer servir l’etiqueta #Bitmaxandco i d’etiquetar-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Aquest estiu, llegiu, jugueu i sigueu feliços amb Combel Editorial i en Bitmax! 

Bon estiu!