Bon Nadal i feliç any nou!

desembre 14, 2022
bitmax llibres

Els autors de Bitmax&Co us volen desitjar bon Nadal i un feliç any nou!

Als protagonistes de la sèrie Bitmax&Co els agraden molt les festes i aprofiten qualsevol esdeveniment que té lloc al Bosc Blau per organitzar-ne una de ben grossa. I en tota bona festa, a més de bona música i bon menjar, hi ha d’haver una bona ambientació! Els arbres del Bosc Blau s’omplen de llums i garlandes! I, com no pot ser d’una altra manera, en aquesta ocasió també decoren cada racó amb motius nadalencs!

Quin embolic de garlandes i de llums! Ja se sap…, quan decorem l’arbre sempre sempre sempre s’enreden els llums. Quina fila que fan en Bitmax, en Wagner i la Mus! Però desenredar els llums de Nadal no és res comparat amb l’enrenou de les properes aventures que viuran els habitants del Bosc Blau.

Dos nous Bitmax llibres per a 2023!

Les cosines de la Mus

Les voleu conèixer? En els Bitmaxjocs, Jaume Copons i Liliana Fortuny ens van presentar quatre cosines de la Mus. Us en recordeu? Podeu esbrinar qui és qui amb aquest joc: Mis, Mos, Mas i Mes. En els Bitmaxjocs trobareu propostes divertides per jugar durant les festes de Nadal!

Ja sabeu que la Mus té moltes cosines repartides pertot arreu i en el nou llibre de la col·lecció, que sortirà al mes de febrer, en coneixerem algunes més: l’Elsa, l’Umma i la Telma. Són tres cosines que vivien a la ciutat i que sembla que portaran problemes al Bosc Blau… Són sorolloses i desendreçades… Tot fa pensar que la convivència es complicarà.

On és en Ravel?

En Ravel ha desaparegut! Després de buscar-lo pertot arreu, en Bitmax i els seus amics descobreixen que, com que no s’hi veu gaire, en Ravel ha caigut per un forat i no dubten ni un instant a fer el que calgui per ajudar-lo! En Bitmax forma un grup de rescat amb la gent del Bosc Blau, però no serà una tasca gens fàcil! Haurem d’esperar fins al mes de maig per saber com s’acaba aquesta aventura, on l’amistat mou muntanyes!

Podeu seguir totes les novetats del nous llibres de Bitmax a les nostres xarxes socials —Facebook, Instagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.