Ja coneixes en Bitmax, el robot del bosc?

gener 19, 2021
bitmax el robot del bosc

Ja fa uns mesos que Bitmax&Co, la nova sèrie de novel·la gràfica per a primers lectors, va arribar a les llibreries. Els autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny, estan molt contents perquè els dos primers llibres de la col·lecció – Bitmax, El robot del bosc i Superporc– han tingut molt bona acollida entre els lectors i ja en demanen més aventures.

Bitmax, el robot del bosc

Segur que ja coneixes en Bitmax, el robot del bosc, oi? A veure si saps respondre aquestes preguntes?

Quina feina fa? On viu? Amb qui viu?

Els personatges

Si encara no el coneixes prou bé, entra a la secció Personatges d’aquest web i podràs descobrir més detalls tant d’en Bitmax com dels altres personatges de la sèrie.

bitmax el robot del bosc

En Bitmax i els habitants del Bosc Blau viuen aventures i fan d’aquest món un lloc molt millor. A l’última pàgina de cada llibre, els protagonistes ens donen un consell per tenir cura del planeta, com per exemple:

  • Si vens al bosc, l’has de deixar tan net com l’has trobat.
  • Cal mantenir l’aigua neta i no malbaratar-la.

Vols que elaborem entre tots una llista amb més idees per tenir cura del planeta?

Els descarregables

Entra a la secció Descarregables del web i descarrega els materials per organitzar un club de lectura. Inclou un diploma de participació personalitzable!

Pots seguir les aventures de Bitmax&Co a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Segueix-nos a Facebook, Instagram i Twitter.