Millorem el món, o què?

maig 19, 2021
bitmax & co

Aventura, comèdia i faula són el marc general de les històries de la sèrie «Bitmax&Co». Els autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny, ens presenten un món on animals i éssers fantàstics conviuen i resolen de manera divertida i civilitzada els seus conflictes mentre defensen i protegeixen l’entorn.

Entre d’altres valors, la resolució de conflictes i el respecte pels altres i pel nostre entorn hi tenen un pes important. És clar! Com podem respectar els altres si no respectem l’entorn on vivim i en tenim cura?

Millorem el món, o què?

bitmax & co

Seguint els consells d’en Bitmax és més fàcil aconseguir que el món sigui una mica millor. Voleu saber on podreu trobar aquests consells?

A l’última pàgina de cada llibre, els protagonistes ens conviden a visitar el Bosc Blau i ens donen un consell per tenir-ne cura. Us n’avancem alguns exemples:

  • Si vens al bosc, l’has de deixar tan net com l’has trobat. (El robot del bosc)
  • Cal mantenir l’aigua neta i no malbaratar-la. (Superporc)
  • Si vens al bosc, millor caminant o amb bicicleta, així fem vida sana i no contaminem! (El drac d’or)
  • Juga i diverteix-te al bosc, però respecta la gent del bosc! (Paolo, el gos pastor)

 

 

Èxit de participació en el concurs escolar del Bitmaxrepte!

bitmax & co

bitmax retoEn el concurs escolar del Bitmaxrepte us demanàvem ajuda per als ocells. Els edificis alts i les torres elèctriques suposen un perill per a ells i, de vegades, tenen problemes per orientar-se i els costa trobar menjar. És per això que, en el Bitmaxrepte, us proposàvem que construíssiu una menjadora per a ocells, que la instal·léssiu al pati de l’escola i que ens n’enviéssiu una foto! Estem molt contents per la gran acollida que ha tingut aquest primer concurs escolar de «Bitmax & Co»: tant els autors com els ocells us estan molt agraïts! Hem rebut més de 580 propostes de menjadores d’ocells!

Els autors i tot el personal de l’editorial estem implicats en l’elecció dels guanyadors i ben aviat els anunciarem. Estigueu atents al blog!

 

Gaudiu de la lectura de la sèrie «Bitmax & Co» de Combel Editorial. Expliqueu-nos-ho a les xarxes socials i no us descuideu de fer servir l’etiqueta #Bitmaxandco. Ens trobareu a Facebook, Instagram i Twittter.