Nou llibre: Les cosines de la Mus

març 13, 2023
Bitmax 9

Acabada de sortir de la impremta, us presentem l’aventura número 9 de la col·lecció Bitmax&Co: Les cosines de la Mus.

En aquest nou títol de la sèrie de novel·les gràfiques per a primers lectors coneixerem les cosines de la Mus. L’Umma, l’Elsa i la Telma són tres ratetes que vivien en un parc de la ciutat, però ara l’ajuntament hi fa obres i s’han quedat sense casa. I és per això que arriben al Bosc Blau amb una intenció ben clara: s’hi volen quedar a viure!

La Mus estaria molt contenta d’acollir les seves cosines, si no fos perquè són brutes, sorolloses i desendreçades, i, malgrat que els habitants del Bosc Blau les han rebut amb molta alegria, aviat queda clar que conviure amb elles és impossible. Però, amb l’ajuda d’en Bitmax i de tota la colla, arribaran a una solució!

 

Els valors de la sèrie Bitmax&Co

Aquesta sèrie creada per Jaume Copons i Liliana Fortuny mostra un món on animals i éssers fantàstics conviuen i, a més, resolen de manera divertida i civilitzada els seus conflictes alhora que defensen l’entorn.

D’una manera transversal, s’hi tracten valors com la convivència, l’amistat, l’empatia, el respecte pels altres, la solidaritat i també la diversitat. En el títol número 9 de Bitmax&Co, Les cosines de la Mus, en Bitmax proposa als habitants del Bosc Blau explicar a les cosines de la Mus els principis que regeixen la vida al Bosc Blau amb l’objectiu d’aconseguir una bona convivència.

  1. Vivim i deixem viure!
  2. Tenim cura dels altres!
  3. Ens repartim les feines.
  4. Entenem que tots som diferents! I això és el que ens fa iguals!
  5. Compartim el menjar!
  6. Respectem les opinions i els gustos de tothom!
  7. No molestem ningú!
  8. Som responsables!
  9. Col·laborem amb els altres!
  10. Tenim cura del bosc!

Deu principis que semblen senzills, però que tenen un gran poder: aconseguir que tothom sigui lliure i feliç!

Podeu seguir totes les novetats del nous llibres de Bitmax a les nostres xarxes socials —FacebookInstagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.