ELS PERSONATGES

MIA FANTASIA

És una nena de sis anys, divertida, que parla amb els seus animals i que està a punt de començar primària a l’escola, on farà molts amics. Ah!, i un altre detallet: té poders perquè és una petita bruixa.

separador borlas

Linus Fantasia

És el pare de la Mia, un bruixot savi però molt despistat.

Flordeneu Encantada

És la mare de la Mia, una bruixa poderosa i musical. Tot cantant, és capaç de fer encanteris sorprenents.

separador confeti

Bowie

Es la perrita de Mía, y es peluda, traviesa y simpática. Tiene un És la gossa de la Mia, i és peluda, trapella i simpàtica. Té un ull de color blau i un altre de color verd. Per això, els pares li van posar el nom d’un gran cantant que es veu que també els tenia així.

Vinil

És el gat negre que tota bruixa ha de tenir. Llest i elegant, és capaç d’enfilar-se a llocs increïbles i d’aparèixer en els moments més inesperats.

Rosalía

És una aranya de potes llarguíssimes que tot ho veu i tot ho controla. És xerraire i una gran filadora. Les teranyines que teixeix són precioses!

Boleta

És un hàmster rodonet i rialler. Li encanten les pipes i rodolar per terra. I, per cert, és de color blau! Sí, es va fer de color blau per culpa d’un dels primers encanteris de la Mia que no va sortir gaire bé. Però en Boleta està content de ser blau perquè li agrada ser diferent.

smallball and stars background