Anunciem els guanyadors i els finalistes del segon Bitmaxrepte!

maig 25, 2022

Ja hem arribat al final de la segona edició del Bitmaxrepte i estem molt contents d’anunciar l’escola guanyadora i les tres finalistes!

Els lectors i les lectores de la sèrie Bitmax&Co ja saben que els consells per cuidar el medi ambient són habituals en les aventures que tenen lloc al Bosc Blau, i també saben com d’important és posar-los en pràctica en el dia a dia. En aquest Bitmaxrepte us proposàvem de donar una segona vida a objectes que ja no fem servir i que en construíssiu una jardinera per al pati escolar. Segur que heu cuidat molt bé les plantes! A més de plantar-les, cal regar-les!

Les propostes que heu enviat han estat molt originals i divertides! Mireu les propostes guanyadores:

Proposta de l’escola guanyadora:
Ciudad de Zaragoza

Els alumnes de l’escola guanyadora amb el seu premi

Proposta de les escoles finalistes

CEIP San Cristóbal (Valladolid), Escola del Sol (Barcelona) y CEIP Lope de Vega (León)

Les escoles finalistes amb els seus premis

 

Moltes gràcies robòtiques!

En aquesta segona edició del Bitmaxrepte hem rebut centenars de jardineres que eren espectaculars! Podeu veure una selecció aquí:

Galeria de jardineres del Bitmaxrepte

Però el que més ha emocionat tant els autors de la sèrie com la gent de l’editorial ha estat la implicació dels nens i les nenes a l’hora de tenir cura de l’entorn i del pati escolar. Han fet seu l’esperit ajudador d’en Bitmax i han demostrat la voluntat de fer un món millor!

Mireu el missatge que us envien els autors.

El Bitmaxrepte ja ha esdevingut una cita ineludible a les aules, de manera que pareu atenció a la web de Bitmax&Co, perquè ja estem preparant la tercera edició del Bitmaxrepte. L’anunciarem al setembre!

Pots seguir les aventures d’en Bitmax, la Mus i en Wagner a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bitmaxandco. Segueix-nos a Facebook, Instagram i Twitter.