Nou llibre: La guerra de les formigues

octubre 7, 2022
Bitmax&CO 8

Totes les aventures de la sèrie  tenen un títol ben divertit i ara arriba el llibre número 8 de Bitmax&Co, que té un títol un xic desconcertant: La guerra de les formigues. Però no patiu! Tot i que és cert que el llibre tracta sobre un conflicte, els autors l’han plantejat amb molta delicadesa i amb el seu habitual sentit de l’humor, de manera que grans i petits poden reflexionar sobre com sorgeixen els desacords i, sobretot, com es poden resoldre els conflictes.

Bitmax&CO 8

Una guerra al Bosc Blau?

Un caramel abandonat provoca la discòrdia al Bosc Blau. Tant les formigues negres com les formigues vermelles es pensen que són les propietàries d’aquest valuós botí i no hi ha manera que es posin d’acord: la guerra esclata.

És ben sabut que la gent parlant s’entén, però, tot i els esforços d’en Bitmax i la Baba, el diàleg entre les formigues negres i les vermelles és un autèntic fracàs i no són capaces d’arribar a cap acord. L’aparició de l’Evo tampoc hi ajuda gaire, de fet, les formigues d’un bàndol i de l’altre s’acaben declarant la guerra.

En aquesta aventura número 8 de la sèrie Bitmax&Co, els autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny, hi deixen ben clares dues coses:

La primera d’aquestes coses és que les guerres, totes, són absurdes.

L’aventura número 8 de la sèrie Bitmax&Co és un clam contra les guerres, contra totes les guerres. És per això que en Bitmax i els seus amics estan decidits a aturar aquella bogeria: amb diàleg i cooperació, i gràcies a l’habilitat pictòrica i culinària de l’Iverson, tot arribarà a bon port.

Per cert, coneixeu ja l’ogre Iverson? ¡És molt bondadós! Li encanta pintar i cantar, però el que més li agrada és cuinar, i es passa el dia menjant amanides i fruita. Però… també fa uns pets memorables: gairebé semblen armes!

I la segona cosa que queda ben clara és que els divendres, per sopar, hi ha pizza!

Bitmax&Co 8

Podeu seguir totes les novetats de la sèrie Bitmax&Co a les xarxes socials —Facebook, Instagram i Twitter— amb l’etiqueta #bitmaxandco.