Bitmax&co. La nova sèrie per a primers lectors, a partir de 6 anys!

setembre 15, 2020
6 anys

Benvinguts al Bosc Blau!

Combel Editorial presenta Bitmax&Co, la primera novel·la gràfica per a nens i nenes des de 6 anys fins a 120!

L’han escrit i dibuixat Jaume Copons i Liliana Fortuny, els autors de la sèrie «L’Agus i els monstres», i per tant, la diversió està assegurada!

Vols conèixer en Bitmax? Abans, però, has de saber com va arribar al Bosc Blau i gràcies a qui! La Mus i en Wagner, que són una rata i un os, troben un robot enmig de la carretera. Decideixen emportar-se’l a casa i arreglar-lo… Es diu Bitmax i té una professió molt estranya: és ajudador!

No t’expliquem res més… Acompanya en Bitmax, la Mus, en Wagner i tots els habitants del Bosc Blau, i descobreix tu mateix que ajudar els altres és una gran aventura!

Bitmax&Co és la primera novel·la gràfica per a primers lectors, a partir de 6 anys

Per la combinació de text i il·lustració, la nova sèrie Bitmax&Co, de Jaume Copons i Liliana Fortuny, és un pont perfecte entre l’àlbum il·lustrat i les novel·les infantils.

A més, ofereix la diversitat formal i els nivells de lectura propis de la novel·la gràfica, ideal per als nens i nenes a partir de 6 anys que s’inicien en la lectura.

Els lectors hi trobaran personatges amb qui identificar-se i grans dosis d’aventura, humor, imaginació, fantasia i conflictes adequats a la seva edat.

Els primers lectors s’endinsaran en un món on animals i éssers fantàstics conviuen i resolen de manera divertida i civilitzada els seus conflictes, i alhora defensen l’entorn.

Endavant, passeu… Benvinguts al Bosc Blau!